Merre van a Kerekerdő? (térkép, kapcsolat)

Fenntartó: Kerekerdő Óvoda Alapítvány 2003

Cím: 1029 Budapest, Máriaremetei út 153.

Tel.: 30/582-3082

e-mail: kerekerdoovi@freemail.hu

honlap, blog: http://kerekerdo-ovoda.hu

Bankszámlaszám: K&H Bank 10400212-02107275-00000000

Adószám: 18110056-1-41

Térkép:

Nagyobb térkép

2 megjegyzés

 • Kedves Tünde! Próbáltam emailt írni a fenti email címre,de sajnos a rendszer hibaüzenetettel válaszolt. Esetleg megadna egy címet? Köszönettel

 • Kedves Tünde!
  A Kerekerdő óvoda egy álom! Pont ilyet keresek én is a gyermekeimnek. De minden gyerek nem járhat ebbe az egy oviba…
  Mi Sukorón lakunk, egy kis faluban, a Velencei-tó mellett. Saját döntésünk, Pestről költöztünk le 3 éve, az élhetőbb környezet miatt. Úgy hisszük, tudatosan gondolkodunk gyermeink jövőjével kapcsolatban, mindenben a legjobbat keresve nekik. A faluban van egy óvoda, új épület, szép, felszerelve mindennel… Miért nem ilyen?
  Az óvónénikkel sem vagyok elégedett igazán, de a junioros ebéd miatt 2 éve harcolok, és csak addig jutottam, hogy én elhozom a lányomat ebéd előtt, illetve egyes esetekben (délutáni program) bevihetek ebédet és megmelegítik (?) neki. Így azonban kicsit kívülálló. keresem a megoldást. A fiam másfél év múlva menne óvodába. Félig viccesen, félig komolyan kérdezem: nem gondolkodsz valamiféle franchise rendszerben? :-)
  Ha közelebb lennénk egymáshoz, máris átiratnám a gyerekem!Ez a szemléletmód az, amit keresünk, ez az, ami értelmes, egészséges. Miért olyan ritka madár az ilyesmi? (persze tudom, miért, a társadalom hibája, a legtöbb ember másként él, nekik teljesen mindegy, mit eszik a gyerek, hogyan nő fel. Néha nagyon elszomorodom emiatt.)
  Bocsánat a hosszú levélért, csak annyira megörültem, hogy létezik ilyen óvoda és ki akartam fejezni elismerésemet!
  Minden jót kívánok a továbbiakra! Ha terjeszkednétek mégis, értesíts!
  Sztana Kriszta

Mit szólsz?

Engedélyezett XHTML tag-ek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>